image/svg+xml
image/svg+xml

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YAZ STAJI UYGULAMASI VE STAJ BAŞVURU LİSTELERİ

Covid-19 Pandemisi sebebi İle işletmelerde staj eğitimi yapacak olan öğrencilerimizin mağdur duruma düşmemeleri için aşağıdaki farklı seçenekler fakültemiz tarafından öğrencilerimizin tercihine sunulmuş ayrıca bazı yeni düzenlemeler yapılmıştır.

 

  1. Öğrencilerimizin staj yeri bulmaları durumunda mevcut staj ilkelerine göre, yasal sorumlulukları kendilerine ait olmak kaydıyla stajlarını 26.06.2020-14.09.2020 tarihleri arasında aşağıdaki dosyada belirtilen tarihler aralığında yapabileceklerdir. Staj Tarihlerine Ulaşmak İçin Tıklayınız.
  2. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak kaydıyla her iki stajı aynı dönem içinde yapacak öğrenciler için MLZ 300 Üretim Metalurjisi Stajı 20 iş gününe indirilmiştir.
  3. Bu yıl 3. sınıf (6. yarıyıl’ı) tamamlayan öğrencilerimiz, kendileri uygun görmesi halinde stajlarını önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminin (2020-2021) 2. yarıyılında (Bahar Döneminde) yapabileceklerdir.
  4. Öğrencilerimizin staj evrakları (staj yapacağı kurumun kabul etmesi halinde) sanal ortamda imzalanıp tekrar kendilerine ulaştırılacaktır. Yine benzer şekilde ıslak imzalı olması gereken evraklar için öğrencilerimize gerekli kolaylık fakültemiz tarafından sağlanacaktır.
  5. Pandemi dolayısıyla 7+1 stajlarını tamamlayamayan öğrenciler istemeleri durumunda 15.06.2020 tarihinde başlamak kaydıyla stajlarına kaldıkları yerden devam edebilirler. Stajlarına kaldığı yerden devam etmek isteyenlerin 11.06.2020 tarihine kadar ahilal@bartin.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  6. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere MLZ 300 veya MLZ 400 STAJ uygulamalarından birini proje/ödev yöntemi ile gerçekleştirme imkânı getirilmiştir. ( Mezun durumda olan öğrenciler her iki stajını da ödev olarak verebilir.)
  7. Bu kapsamda, uygulamadan faydalanmak isteyen öğrenciler bölümümüzün web sayfasında bulunan zorunlu staj başvuru formunu doldurup, imzaladıktan sonra taratarak ya da düzgün ve anlaşılır şekilde fotoğrafını çekerek, ilgili staj danışmanı hocalara 14/06/2020 tarihine kadar  mail göndermeleri gerekmektedir.

    ***Gönderilen projeler danışmanlar tarafından kopya durumu için intihal yazılımı ile incelenecek ve kopya durumunda stajlar iptal edilecektir.

    **** Öğrenciler zorunlu staj başvuru formundaki iş yeri kısmına “ÖDEV-PROJE” metnini yazmaları gerekmektedir.

    Zorunlu staj formu için Tıklayınız

    Stajını “ÖDEV-PROJE” şeklinde yapacakların, staj dosyalarını listedeki konulardan birini seçerek hazırlamalıdır.

    Staj Komisyonunda Görevli Hocalarımız:

    Staj evraklarının teslim linkleri;

    MLZ 300
    Arş. Gör. Dr. Emre ALP (Dosyanızı Göndermek İçin Tıklayınız)

    MLZ 400
    Arş. Gör. Yasin ÖZGÜRLÜK (Dosyanızı Göndermek İçin Tıklayınız)

    Hazırlanmış staj dosyalarının teslim linkleri;

    MLZ 300
    Arş. Gör. Dr. Emre ALP (Staj dosyanızı yüklemek için tıklayınız)

    MLZ 400
    Arş. Gör. Yasin ÖZGÜRLÜK (Staj dosyanızı Yüklemek için Tıklayınız)

    STAJ BAŞVURU LİSTELERİ